Sponsorerede indlæg

Kenwood CHEF XL sense

KENWOOD CHEF XL sense

Test af KENWOOD CHEF XL sense

Dette indlæg er sponsoreret, men alle holdninger og meninger er HELT MINE EGNE.

For et stykke tid siden flyttede denne lækre sag ind hos mig, helt ærligt så kunne jeg næsten ikke få armene ned over denne opgave. At få lov at teste sådan en flot og lækker maskine var da lidt en drøm der gik i opfyldelse. Alle jer der bager i ved nok god,t hvor meget en god køkkenmaskine betyder. Hvor meget man kan holde af sådan en tingest. For jer der ikke bager, I syntes nok jeg er skør. (det er også ok :))

Det første jeg tænkte på var farven, jeg ELSKER lilla, hvis jeg var en farve var jeg helt sikkert lilla. Lilla er bare sådan en skøn og social farve. Okay jeg er jo også pædagog…. :))

Brødet, hvordan klare maskinen det?

Det næste jeg tænkte på var faktisk det vigtigste. Nemlig hvad kan sådan en maskine? Kan den opfylde mine bagebehov? Kan den røre en ordentlig dej, kan den piske fløde? Kan den klare de helt tunge opgaver. Hvis du også er interesseret i dette så læs med.

Jeg bager rigtig meget brød, særligt boller. Det er madpakke boller, morgen boller, mad boller, chokoladeboller og burgerboller. Her er det vigtigt for mig at min maskine kan hjælpe mig med at danne et ordentligt gluten net. Og det må jeg sige at denne maskine kan. Den kan blive ved og ved uden at blive varm, eller miste kraft. Sådan en KENWOOD maskine er ikke så tung. Det betyder at hvis du syntes du skal fyre helt op for den, med en tung dej i, så hopper den som en lille, nej en stor kanin. Men noget jeg har lært igennem min tid som fritidsbager er, at gluten net kommer ved lav hastighed og tålmodighed. Jeg kan godt lide at røre mine deje ved hastighed 1 i ca 30 minutter, og det kan KENWOOD CHEF XL sense sagtens klare.

Når dejen laver gardiner så ved man glutennettet er dannet.


kagerne, hvordan klare maskinen dem?

Jeg elsker at bage flotte velsmagende kager. Det ved de fleste vist 🙂 Også her viste Kenny sig fra sin bedste side. Den er kommer med dejkrog som jeg selvfølgelig bruger til dej. Men så kommer den også med K-spade og piskeris. K-spaden er super god til de lidt tungere kagedeje. Det er faktisk den jeg bruger når jeg bager min berømte banankage http://marianneskager.dk/banankagen/her-kan-du-finde-dejlige-kageopskrifter/

Piskeriset bruger jeg når jeg laver marengs, flødeboller, flødeskum og kager som kræver en luftig dej. Og jeg vil sige at, både K-spade og pisker lever fuldt ud op til mene forventninger og behov. Særligt flødebolleskum skal piskes længe og hurtigt. Det er en meget sej opgave for enhver røremaskine, men det er altså ikke noget problem for Kenny.

Rengøring, er det træls?

Okay jeg er jyde og træls er da bare et lækkert ord. Jeg er også en rigtig rodehoved. Særligt mit køkken. Det er som om jeg kan få det hele til at ligne en krigszone på 10 minutter. Og helt ærligt så er det da ikke fedt at rydde op og gøre rent.

Her skal KENWOOD CHEF XL sense have 9 store stjerner. Det skal den fordi ALLE løsdele kan komme i opvaskemaskinen. Altså ALLE, hvor fedt er det lige. Den er super nemt at rengøre selve maskinen, den har rene linjer og der gemmer sig ikke mel og dej steder hvor det ikke skal være. Den har et beskyttelses låg som gør at der ikke kommer dej og fløde strint på selve maskinen. Den eneste grund til at den ikke får 10 for rengøring er at skålen er lidt dum. Den kan også gå i opvaskemaskinen, men den har en kant forneden der samler vand. Så når du tager den ud af opvaskemaskinen og vender den om, så plasker der vand ud på gulvet. Jeg vil dog sige at jeg har lært det nu og ved at jeg skal vende den over vasken. 🙂

Det HELE kan gå i opvaskemaskinen.

Dommen over maskinen, alt i alt:

Alt i alt så er jeg MEGET glad for KENWOOD CHEF XL sense, den kan alt hvad jeg har brug for i køkkenet. Den arbejder som en hest og præstere hver gang. Den får mine bedste anbefalinger.

2 Comments

 • Merethe

  Bruger du den stadig? Jeg overvejer selv at købe Kenwood, men syntes at have lagt nærke til, at du bruger en Teddy nu?

  • admin

   Hejsa
   Jeg bruger stadig min Keenwood meget, den er bedst til cremer og bløde deje, teddy er rigtig god til dej:) så jeg vil bestemt anbefale kenny

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *