
Havfrue cupcake
Gulerodskage: |
- 200 gram brun farin
- 1 tsk vanillesukker
- 1½ dl olie uden smag
- 3 æg
- 250 gram revet gulerod
- 200 gram mel
- 2 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- ½ tsk salt
- 2 tsk kanel
Kom brunfarin,vaniljesukker, olie, æg og revne gulerødder i en skål. Rør det rundt med en ske.
Bland mel,bagepulver, natron, salt og kanel i en anden skål. Sigt mel blandingen ned i det våde og rør rundt med håndmixer. Kom kagedejen på en sprøjtepose, klip et hul og fyld 15 muffinsforme med dejen.
Bag dem i 17 min ved185 grader.
Hjemmelavet fondant
- 18 skumfiduser
- 1 tsk olie
- 2 tsk vand
- 400-500 gram flormelis
Kom skumfiduser, vand og olie i en plastik skål, kom det 30-50 sekunder i mikroovnen. Rør massen sammen, pas på det er varmt. Kom flormelis i til massen har samme konsistens som modellervoks. Indfarv massen i de ønskede farver. Form haj finnen ved at bruge en rund udstikker, halen laves ved at man formere en hale og laver skæl med enden af et sugerør. Kom evt en tandstik i dine figure og lad dem ligge og tørre i en halv times tid.
Ostefrosting
- 300 gram flødeost
- 250 gram smør
- 500 gram flormelis
- skal af 1 revet citron
- Saften fra 1 citron
- 2 tsk vaniljesukker
Kom stuetempereret smør og flormelis i en skål, pisk det sammen med en elpisker. Tilsæt citronsaft og skal samt vaniljesukker. Pisk til smør sukker massen er lys og luftig. Kom osten i og pisk igen til massen har en god tyk konsistens.
Farv 1/3 del af frostingen lilla og det resterende blåt. Brug pastafarve. Kom den lille frosting i en sprøjtepose med en rund tyl. Kom den blå i en sprøjtepose med en stjerne tyl.

Samling af kagen:
Kom en krans af den lilla ostefrosting på hver kage, dyp derefter kagen i den ønskede krymmel.(Dr. Oetker har lavet en ocean mix der er så flot) Lav en swirl af blåt ostefrosting oven på krymmelen, kom en redningskrans, en havfrue hale eller en haj finne ned i kagen. Sæt på køl og server kagen
