
Vandbakkelses fastelavnsboller

Vandbakkelses fastelavnsboller med krakeleret top
Krakelering:
- 75 gram sukker
- 75 gram mel
- 75 gram smør
- pink pastafarve (en smugle)
Det hele blandes sammen og æltes godt. Rul det ud imellem 2stykker bagepapir så det bliver ca 3-4 mm tykt. Kom det i fryseren eller køleskabet
Vandbakkelse :
150 g smør
- 1,5 dl mælk
- 1,5 dl vand
- 3 spsk sukker
- ½ tsk salt
- 150 g mel
- 4 æg
Smelt smørret kom vand og mælk i gryden og kog det op. Kom sukker, mel og salt i gryden, rør det rundt til det bliver til en tyk/stiv mel bolle. Det skal røres i gryden i ca 3 min. Tag gryden af varmen og kom dejen i en skål. Ladd et køle ned i 15-30 minutter. Gerne på køl
Kom et æg i dejen af gangen, pisk med håndmixer eller brug et piskeris og muller 🙂
Kom massen i en sprøjtepose med en rund tyl. Gør to bageplader med bagepapir klar, sprøjt 15 toppe på bagepapiret, 7 på det ene og 8 på det andet. Tag din krakelerede dej ud af fryseren, udstik med en rund udstikker 3-5 cm i dia 15 små kager, læg en skive på hver vandbakkelse. Bag dem i ovnen på varmluft 175 grader i 25 minutter. Åben ikke ovnen undervejs.

Til fyld skal du bruge
- 1 brev dr oetker kagecreme, laves som skrevet på posen
- 1 glas hindbær marmelade
- 0.75 liter fløde
Pynt:
- Lyserød marcipan udstukket til katte
- Friske jordbær og friske hindbær
- Små chokolade ruller
Opbygning af kagen:
Pisk fløden til en fast skum
Skær de 15 boller over, kom kagecremen over i en sprøjtepose, sprøjt en ring af kagecreme på hver kage. Læg en klar hindbær syltetøj i midten af ringen. Kom flødeskummen i sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt en kant af flødeskum rundt om syltetøj og kagecremen. Læg låget på. Fortsæt med alle 15 boller. Gem lidt flødeskum til pynt.
Pynt med en dut fløde, et halvt jordbær, et hindbær, en chokoladerulle og en marcipan kat.
Spis dem sammen med nogle du holder af 🙂
Kærlig Hilsen Marianne